Η CYCON

I cycon

Η εταιρεία CYCON ιδρύθηκε το 1987 με έδρα της τη Λευκωσία την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται στους τομείς της εμπορίας, προώθησης, διαφήμισης και διανομής κτηνιατρικών φαρμακευτικών και άλλων σκευασμάτων για ζώα συντροφιάς και παραγωγής. Διαθέτει ένα άρτιο και εξειδικευμένο δυναμικό παροχής ιατρικών υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες υγείας καθώς επίσης εξειδικευμένα μέσα και τεχνολογίες που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και παράλληλα της ευζωίας των ζώων.

Το 2019 η εταιρεία επεκτάθηκε προς την ελληνική αγορά ιδρύοντας την CYCON HELLAS IKE. Η εταιρεία αποτελεί προέκταση της Κυπριακής εταιρείας και των δραστηριοτήτων της εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους κλάδους της πτηνοτροφίας και χοιροτροφίας.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΟΡΑΜΑ

Πιστεύουμε στην πρόληψη και αγωνιζόμαστε στο να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή και την υγεία όλων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  • Να λειτουργούμε με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, ακεραιότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης
  • Να διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες
  • Να κτίζουμε μακροχρόνιες και υγιείς συνεργασίες με πελάτες και συνεργάτες
  • Να συμβάλουμε με τη δράση μας προς την βελτίωση της παγκόσμιας υγείας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπορία κτηνιατρικών φαρμακευτικών και άλλων σκευασμάτων

Εξυπηρετούμε σε καθημερινή και Παγκύπρια βάση όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μέσω ενός σύγχρονου, ασφαλούς και αξιόπιστου δικτύου διανομής. Εφαρμόζουμε πιστά και διασφαλίζουμε  μέσω των διαδικασιών ελέγχου ότι ακολουθούνται όλοι οι κανονισμοί όπως προνοούνται από τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κτηνιατρικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η παροχή συμβουλευτικής κτηνιατρικής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Καθώς οι προκλήσεις γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες για κάθε κτηνοτρόφο, οι επιστημονικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται δίπλα τους, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι προς την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και κυρίως προς την εφαρμογή προληπτικής κτηνιατρικής ώστε να διασφαλίζεται η καλή υγεία και ευημερία των ζώων.

Εξοπλισμός & Τεχνολογία

Η σύγχρονη κτηνοτροφία ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις υιοθετώντας συστήματα και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ευημερία των ζώων και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των κτηνοτροφικών μονάδων. Μέσα από τη συνεργασία μας με την MSD, δίνεται η δυνάτότητα στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν νέα συστήματα και τεχνολογίες που βοηθούν στην:

  • παρακολούθηση της ολικής υγείας των αγελάδων
  • παρακολούθηση της καθημερινότητας και συμπεριφοράς του κατοικίδιου με σκοπό να παρουσιάζει στους ιδικτήτες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη διατροφή, την υγεία, την γενικότερη δραστηριότητα του κατοικιδίου
  • αποτελεσματική χορήγηση εμβολίων με συσκευές υψηλής ακρίβειας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού και βελτίωση της ευημερίας των ζώων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες και υγιείς συνεργασίες που αναπτύσσονται και ριζώνουν με την πάροδο των χρόνων.
Επιλέγουμε συνεργάτες με κοινές αξίες και όραμα και αγωνιζόμαστε για το αμοιβαίο όφελος.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Με την εγγραφή σας στο Νewsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε πρώτοι ενημέρωση για νέα προιόντα, εκδηλώσεις και επιστημονικά άρθρα.